Amb la publicació del DOGC es confirmen les restriccions que et vam avançar i que entren en vigor a partir de demà dilluns 21 de desembre de 2020 fins a l’11 de gener de 2021, amb l’objectiu de contenir la pandèmia.

A banda dels protocols de seguretat i les mesures ja implantades a l’inici del Tram 1, se li afegeixen les següents que seran d’aplicació obligatòria a partir de demà:

– L’ús de la mascareta en tot moment, inclús durant la realització de la pràctica esportiva en espais interiors.

Per aquest motiu, preguem que en les diferents zones d’ús lliure de la sala de fitness moderis la intensitat de la teva activitat física, com també ho faran els tècnics del Club, que ajustaran les càrregues d’aquelles classes de més alta intensitat, així com també s’allargaran els temps de descans entre exercicis.

Tanmateix, la graella d’activitat dirigida es veurà modificada, amb algunes activitats com el Hiit Core, que passen a Cardio Core per abaixar la intensitat, o el Cycling que a interior només es realitzaran classes virtuals -oferint sessions durant tot l’horari d’obertura-, i s’obrirà una nova zona de cycling a l’exterior, situada a la terrassa de la piscina 3, on es podran impartir les sessions amb normalitat, donat que a l’aire lliure no és obligatori l’ús de la mascareta.

– Es limita l’horari d’obertura del servei de la restauració, a dues franges que correspondrien a les hores d’esmorzar i de dinar.

La cafeteria del CNG, doncs, s’adapta a aquestes franges i obrirà de dilluns a divendres de 7:30h a 9:30h i de 13h a 15:30h, mantenint totes les mesures de seguretat implantades amb anterioritat, tal i com marca el decret. Els caps de setmana, la cafeteria romandrà tancada.

Recorda també que una altra de les mesures decretades i que entraran en vigor a partir de demà és la limitació de mobilitat dins del territori, que serà comarcal durant tota la setmana.

Agraïm la teva comprensió davant aquesta nova situació, així com també sabem que entendràs que és molt important que entre tots i totes respectem les noves mesures implantades per a poder contenir aquest virus i evitar noves restriccions.

Salut i Esport!

Junta Directiva
Club Natació Granollers