Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

El proper dilluns 8 de juny entrem en  Fase 2 que, tot i que encara amb restriccions d’ús, ens permetrà obrir més espais i serveis, aplicant en tot moment els protocols i mesures sanitàries i de seguretat que estableixen les autoritats competents.

A banda de les instal·lacions i serveis de Fase 1, a partir de la Fase 2 es podran obrir les instal·lacions esportives cobertes per a la pràctica esportiva individual sense contacte. Per aquest motiu, hem habilitat zones de la sala de fitness per a poder fer entrenament cardiovascular i de força, tot i que es prioritzarà l’activitat a l’aire lliure per aquelles rutines que sigui possible.

Una altra de les novetats en aquesta Fase 2 és que es pot reprendre l’activitat dels esportistes federats, amb entrenaments bàsics en grups reduïts, sempre de manera individual i sense contacte. És per això que les seccions esportives de natació, waterpolo, natació artística i gimnàstica artística iniciaran de nou l’activitat, i ho faran també de manera esglaonada i amb les màximes garanties de seguretat i higiene per a tots i totes les esportistes.

Hem elaborat una Guia d’ús i pautes a seguir per aquesta Fase 2, per facilitar la incorporació del soci i sòcia a l’activitat física en aquesta nova etapa.

En breu rebreu l’enllaç per a poder realitzar la reserva d’espais i serveis, ja que en aquesta Fase 2 també és imprescindible la cita prèvia, establint torns d’entrada i ús, i on l’aforament segueix estant limitat al 30% de la capacitat d’ús.

Agraint la paciència i comprensió davant d’aquesta situació i amb la il·lusió de poder seguint avançant en la desescalada, rebeu una cordial salutació.

Junta Directiva
Club Natació Granollers