Com bé saps, la situació en la què ens trobem no és gens fàcil per ningú. Ni per a tu com a membre i part del Club Natació Granollers, ni per nosaltres, com a gestors de l’entitat, que estem lluitant dia rere dia per a tirar endavant el projecte esportiu i social, fent front a totes les circumstàncies que es van esdevenint per aquesta gran crisi sanitària mundial.

Una pandèmia, però, que no ens fa aturar. Perquè com ja hem dit en més d’una ocasió, l’esport forma part de la solució. Per això, seguim treballant amb les diferents administracions competents per a reivindicar l’esport com a servei essencial i mantenir obertes les instal·lacions, perquè si no… ens ofeguem. I sembla ser que ho podrem fer a partir de dilluns 23 de novembre, com ja ha avançat el Govern, tot i que encara no sabem com i en quines condicions podrem obrir. Però estarem preparats per adaptar-nos, com sempre hem fet, i reprendre l’activitat al Club.

Estem convençuts que comparteixes la sensació d’ofec que tenim. Perquè formes part de la família del Club i, per això, sabem que entens l’esport com a una manera de viure, d’actuar, de fer salut, de conviure, de socialitzar… Tantes maneres d’entendre l’esport, com maneres també hi ha de sentir-lo.

Perquè si sents el Club com a soci i sòcia, saps que estàs contribuint de manera activa a l’existència de l’organització i al manteniment de l’entitat, compartint endemés un projecte esportiu comú. Per això volem agrair-te enormement que ens segueixis fent costat, amb les teves aportacions en forma de quota social que girarem al llarg d’aquesta setmana. En aquest sentit volem fer-te saber que rebràs una gratificació del 30% sobre el valor de la teva quota, pel temps en què estiguem tancats.

Som conscients, però, que ser soci i sòcia en aquesta època tan dura i difícil pot significar un gran esforç per a seguir oferint el recolzament social, esportiu i econòmic que requereix l’entitat i que, tot i voler, les circumstàncies personals provocades per aquesta situació ho poden impedir. Si és el teu cas, recorda que posem a la teva disposició la suspensió temporal, que permetrà congelar la quota social i sobrevenir d’una manera més còmode aquesta situació. Per sol·licitar-ho, caldrà fer arribar la petició a la Junta Directiva (club@cngranollers.org) indicant els motius i el temps de durada.

Com a abonat o abonada, d’altra banda, la teva relació amb el Club està vinculada al consum d’activitats i serveis, i ús d’instal·lacions i, per tant, deslligada del projecte de Club. La quota mensual no contribueix a l’essència de l’entitat, sinó que és un preu públic fixat per l’Ajuntament de Granollers, pel què davant d’aquesta situació les quotes queden automàticament suspeses. Es tracta d’una altra manera de gaudir del Club, sense tenir cap vinculació amb la vessant més social i esportiva de la nostra entitat.

És sempre voluntat del Club posar les eines disponibles i al nostre abast per apropar la pràctica de l’activitat física i esportiva a tots i totes, donant les màximes facilitats per a què puguis seguir fent salut al Club, segons les necessitats, creences i sentiments de cada un. Per això, mentre no puguem obrir portes, seguim promovent la pràctica esportiva via online, per a què ningú s’aturi.

Esperant poder seguir comptant, d’una manera o d’altra, amb el teu suport… esperem obrir en breu, perquè sense tu, ens ofeguem.

Atentament,

Junta Directiva
Club Natació Granollers