Sempre amb voluntat de seguir millorant les nostres instal·lacions i adaptar-les a la nova realitat, ens plau comunicar-te que aquest cap de setmana portarem a terme una actuació sobre la piscina 3 (coberta) que permetrà reduir part de la profunditat de la piscina per a poder recuperar les classes d’aiquagim a l’interior, així com per fer facilitar altres activitats com els cursets de natació i altres activitats aquàtiques.

Aquesta actuació de millora consisteix en la col·locació d’una plataforma d’acer inoxidable que permetrà elevar el terra dels carrers 1 i 2 de la piscina (els més propers a la grada) fins al 1,10 metres de profunditat. Es tracta d’una intervenció pionera a l’Estat, que es realitzarà de manera sostenible -ja que no és necessari buidar l’aigua de la piscina-, i que convertirà el Club en la primera instal·lació que disposi d’una plataforma aquàtica d’aquestes característiques.

La instal·lació d’aquesta estructura es realitzarà dissabte 20 i diumenge 21 de març, i comportarà que tant els carrers 1 i 2, com el 3, estiguin inhabilitats durant tot el cap de setmana. La resta de la piscina es podrà utilitzar amb reserva prèvia, amb les següents afectacions:

  • Dissabte, de 9h a 11h, les reserves estaran bloquejades. Per aforament i espais disponibles, es desenvoluparà l’activitat habitual programada de cursets de natació i entrenaments de la natació artística de base.
  • Dissabte, a partir de les 11h, es començaran a obrir carrers pel nedo i, per tant, a partir d’aquesta hora es podrà fer reserva dels espais.

A partir de dilluns 22 de març, la piscina 3 estarà reservable en tota la seva totalitat, en dues modalitats: espai poc profund (1,10 metres) i espai profund (1,80 – 2,10 metres). A més a més, les classes d’aquagim ja es realitzaran en aquest nou espai on està situada la nova plataforma, pel que a ja pots reservar l’activitat.

Volem demanar-te, per avançat, disculpes les molèsties que puntualment pot ocasionar-te aquesta actuació, que considerem necessària per a guanyar en qualitat de servei i que ben segur que tots i totes l’acabarem gaudint.

Salutacions,

Junta Directiva
Club Natació Granollers