La nedadora d’artística del Club Natació Granollers, Martina Lagares, ha rebut el premi a millor esportista de Les Franqueses 2020 en la categoria de promoció femení (2007-2011). Un guardó que va ser lliurat el passat divendres 19 de març durant la Gala de l’Esport que, degut a la situació sanitària, es va fer en format televisiu per VOTV, que va substituir la tradicional nit.

Lagares, que es aleví, compta amb una gran trajectòria esportiva i, tot i l’aturada per la pandèmia, durant el 2020 va aconseguir proclamar-se tant campiona d’Espanya com de Catalunya en Rutina Combinada, a banda de fer un destacat paper en la lliga de figures de la seva categoria. Per tot això, el jurat va considerar-la mereixedora del guardó, al qual aspiraven altres quatre esportistes del municipi, pertanyents al PME Secció handbol, Club Esportiu Karate Nokachi, Club Esportiu Llerona o Club Atletisme Canovelles.

El CNG també va presentar la nedadora d’artística Clàudia Julià pel guardó a millor esportista de formació (2006-2002), que finalment va ser concedit a Iona Lobato del Club Esportiu Karate Nokachi.