Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

Volem agrair, una vegada més, la confiança, suport i estimació que ens has mostrat durant els moments més difícils que, com a Club, hem viscut amb motiu de la pandèmia mundial.

És per aquest motiu que, tal i com vam anunciar, tots els socis i sòcies que, com tu, han estat en actiu i al corrent de pagament durant els mesos de maig, juny i juliol, podran fer ús d’un saldo equivalent al valor del 30% de la quota social corresponent, que es podrà bescanviar per serveis esportius i de salut que no estan inclosos a la quota de soci (cursets, entrenadors personals, armariets, classes VIP, fisioteràpia, campus…), o bé articles o productes disponibles al Centre d’Atenció al Soci.

Aquest saldo el podràs utilitzar a partir de l’1 d’agost de 2020 i es podrà bescanviar fins al 31 de juliol de 2021, al Centre d’Atenció al Soci. El saldo disponible el podràs consultar sempre de manera online, a través de l’àrea soci.

Tot esperant que puguis gaudir d’aquesta gratificació, reiterem el nostre agraïment per haver-nos fet costat en moments tan durs.

Rep una afectuosa salutació.

Junta Directiva
Club Natació Granollers