La nedadora d’artística aleví del Club Natació Granollers, Jana Francisco, ha representat la selecció espanyola en la primera edició de l’Artistic Swimming Virtual Challenge, competició virtual en sec de natació artística on, els dies 25 i 26 de juliol, hi van prendre part més de 200 esportistes de 40 països. Una iniciativa de la Unió Americana de Natació, on la Real Federación Española de Natación (RFEN) hi va participar amb 8 nedadors, un per cada categoria en joc.

Jana, com a actual campiona d’Espanya de Figures aleví, va ser la integrant de l’equip espanyol en competir en categoria d’edat de menors de 12 anys. I ho va fer amb una gran actuació en cada un dels tres exercicis en sec executats, proves on es valorava l’equilibri i control corporal, la flexibilitat, i la força i condicionament físic. Tot i que va causar bona impressió, no va poder classificar-se entre les tres primeres de la categoria (que són els resultats que, de moment, han transcendit).

La participació a aquest desafiament virtual es va realitzar des de les instal·lacions del Club, a través de l’aplicació de Zoom, i va ser retransmès en streaming per Youtube.