Benvolguts, Benvolgudes,

Amb l’arribada d’aquest setembre, hem donat inici a una nova temporada. Una temporada atípica, marcada, malauradament, per la pandèmia. Tant al llarg dels mesos que hem estat confinats, com els mesos de represa cap a la normalitat, el Club ha invertit per millorar el confort i la seguretat a les seves instal·lacions, així com en els protocols de higiene i seguretat que ens han de permetre un entorn el més segur possible ateses les circumstàncies.

En nom de la Junta Directiva us volem agrair la paciència, comprensió i col·laboració que totes i tots hem tingut davant de les mesures que s’han hagut de prendre i/o que s’hauran de prendre al llarg d’aquesta temporada, i que ens veiem en l’obligació de realitzar tot respectant les normatives vigents en cada moment.  De la mateixa manera, agrair-vos la confiança que heu fet amb el Club per tal de poder superar aquests moments tant convulsos, i encoratjar-vos a gaudir de l’esport, tot fent salut amb els nostres tècnics i en les nostres instal·lacions.

Tanmateix voldríem aprofitar per fer públic el nostre agraïment a totes i tots els treballadors del CNG pel seu esforç i dedicació en aquests mesos tant complicats, i que, sense la seva implicació no hagués estat possible superar.

Als esportistes i les seves famílies,  si cada temporada és un nou repte, aquesta, sens dubte, serà un repte majúscul, però que de ben segur superarem i ens farà més forts. També agrair la confiança que feu en el cos tècnic i en el Club, així com la comprensió de que totes les mesures que s’han pres i s’hauran de prendre són necessàries per a poder continuar amb la pràctica esportiva i la convivència. Voldríem també desitjar a tots els esportistes i tècnics la millor de les sorts en aquesta temporada, que estem convençuts serà plena d’èxits, i que serà afrontada amb la mateixa il·lusió que ens permetrà saltar els obstacles per a poder gaudir-la i assolir els reptes proposats.

Estem convençuts que amb l’exercici de responsabilitat, complint l’ordenament jurídic i normatiu que tindrem, atenent les indicacions dels professionals del Club i amb la col·laboració de totes i tots, farem possible que, junts, superem aquesta temporada.

Moltes gràcies a totes i tots els que conformen aquesta gran família que és el Club Natació Granollers.

Salutacions cordials,

Junta Directiva
Club Natació Granollers