Amb la permanència assegurada, els absoluts del Club Natació Granollers van afrontar el darrer partit a casa, plantant cara a l’AR Concepción – Ciudad Lineal, que només havien de guanyar per a proclamar-se campions de la lliga de 1a Divisió i aconseguir, així, l’ascens a la màxima categoria del waterpolo estatal. I així va succeir, tot i que van haver de suar de valent per poder fer-se amb la victòria final.

Els de Pablo Quattrocchio van fer un molt bon partit davant d’un rival dur i amb un objectiu clar. Els granollerins no es jugaven res, però no es van deixar intimidar per l’AR Concepción, amb un frec a frec constant, amb gol amunt, gol avall. No va ser fins a l’últim quart, que els visitants van trencar el partit amb tres gols consecutius que van acabar amb el 9-12 definitiu.

El Granollers acaba així en 9è lloc de la 1a Divisió, tancant una bona campanya lliguera. “La temporada ha estat marcada per la complexitat que suposa recomposar un equip que va veure obligat a incorporar cinc jugadors per a compensar la sortida d’altres jugadors que van fer una gran primera temporada a 1a Divisió al 2016-17. Sumada a aquesta complexitat, la competitivitat de la categoria ha estat la més alta de l’última dècada, amb un llistó de 25 punts per a poder evitar el descens i mantenir la categoria. L’equip, però, ha crescut com a tal al llarg de la temporada i ha aconseguit 28 punts, concretant l’objectiu de mantenir la categoria, fruit de 9 victòries i 1 empat”, valora l’entrenador Pablo Quattrocchio, qui afegeix que s’ha creat “una bona base per a una temporada 2018/19 que depara més creixement i millors resultats”.