Amb 14 podis cada un, el Club Natació Granollers i el Club Natació Caldes van copar els podis de la 6a edició del Trofeu de l’Ascensió, que va tenir lloc el passat diumenge 22 de maig a la piscina del CNG. Una competició de base on hi van participar més de 130 nedadors i nedadores del Vallès Oriental que van lluitar per a convertir-se en el nedador més complet de la seva categoria, després de nedar els quatre estils (papallona, esquena, braça i crol).

Tant el CNG com en CNC van destacar per aconseguir pujar al podi a 14 dels seus nedadores, comptant, d’aquesta manera, amb els millors nedadors complets de la comarca del moment. Per la seva banda, el SEK Catalunya (La Garriga) i el CN Parets van coronar 4 nedadors cada un. Juntament amb el CN Pinetons Cardedeu aquests 5 clubs vallesans, afiliats a la Federació Catalana de Natació, van ser els que van participar en aquest Trofeu organitzat impecablement pel CN Granollers, que va poder recuperar després de dos anys d’aturada per pandèmia, amb les grades plenes i bon ambient per veure competir uns esportistes que van retrobar-se amb aquesta cita, indispensable per als nedadors de categories prebenjamí, benjamí i aleví de la comarca.

Els podis amb el millors nedadors complerts de la comarca, que van obtenir les millors marques en la suma dels quatre estils,  van ser:

Nedador/a més complert a la suma dels 25m de cada estil (prebenjamí)