El proper diumenge 9 de juliol, el Club Natació Granollers es torna a adherir a la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), per donar suport a les més de 7.000 persones afectades per aquesta malaltia neurodegenerativa a Catalunya. El Club és una de les més de 600 piscines que hi col·labora, nedant i fent el tradicional salt solidari.

De 10:00h a 14:00h, s’organitza a la piscina exterior de 50 metres del Club l’activitat lúdico-esportiva en la què es comptabilitzaran els metres nedats pels socis i usuaris en suport amb les persones que conviuen amb esclerosi múltiple. Els participants rebran un diploma acreditatiu. A les 12:00h es farà una crida per a què tots els socis i usuaris es llencin a la piscina d’estiu a la plegada en favor d’aquesta causa solidària.

Tanmateix, es pot adquirir material de la campanya (samarretes, tovalloles, bosses, llibretes, pilotes…) o fer aportacions voluntàries a través d’una guardiola, amb la voluntat de recaptar fons per a la FEM, que es destinen a fomentar la inserció laboral i l’apoderament de les persones amb esclerosi múltiple. Enguany, a més a més, es realitzarà un sorteig de dos telèfons Iphone SE entre tots els compradors de material.