Amb la voluntat de transmetre educació i de difondre el valors de l’esport, aquest matí, dijous 18 de gener, ha tingut lloc l’acte de signatura d’un conveni de col·laboració entre el director del SEK Catalunya, Roberto Prata, i el president del Club Natació Granollers, Eduard Escandell, amb la presència del coordinador esportiu del SEK, Roger Mauri; el director tècnic del Club, David Conchillo; i les directores tècniques de la secció de natació artística, Cristina Salvador i Muriel Escalé.

Aquest conveni pretén impulsar l’activitat extraescolar de natació artística entre l’alumnat del Col·legi SEK Catalunya, que vol donar un salt qualitatiu als seus entrenaments amb el suport del Club Natació Granollers, un dels clubs referents en aquest esport a Catalunya i Espanya. SEK Catalunya, ubicat a La Garriga i amb un projecte esportiu molt potent, ha confiat en el CNG per a liderar aquesta nova etapa i rellançar l’activitat entre els estudiants del seu centre.

Ha estat aquest mes de gener, que el Club ha començat a desplaçar una tècnica a la piscina del SEK per a entrenar a un grup de set alumnes. L’objectiu és incrementar el número d’esportistes en aquesta disciplina i formar-les com a nedadores d’artística i preparar-les per a participar en futures competicions.

Tanmateix aquest conveni estableix que el Club podrà captar nens i nenes per la seva secció esportiva i, d’aquesta manera, acabar d’impulsar la trajectòria esportiva dels alumnes; així com que ambdues institucions podran cedir-se espais d’instal·lacions, sigui la piscina de 25m del SEK com la piscina de 50m del Club, quan hi hagi necessitat per alguna de les parts.

Tant el director del SEK com el president del Club han coincidit que la rúbrica d’aquest conveni és només l’inici d’una estreta col·laboració que s’acabarà de definir durant els propers mesos.