Continua el Català de gimnàstica artística, essent el torn de les gimnastes de Base 1 i 2, i d’Edat Escolar D4P i D4G, que van participar en la 2a fase del campionat que va tenir lloc el passat dissabte 26 de març a Terrassa. Bona progressió de les del Club Natació Granollers, que van millorar en competició en aquesta segona cita de temporada.

En categoria d’Edat Escolar, destaca la 4a posició a la general de Judith Fernández al nivell D4G, amb una actuació que la va deixar a les portes del podi i brillant en barra, on va aconseguir la segona millor nota de la competició. Juntament amb les seves companyes, Núria Cazalla (29a a la general), Vinyet Forns (35a) i Júlia Vidal (46a) van aconseguir classificar-se en 8è lloc per equips. Al nivell D4P, Èlia Vila va fer la 7a posició i Maria Burriel, la 8a.

Pel que fa a la categoria de Base, al nivell 2G, Idàlia Hospital va assolir una 16a posició, destacant en terra, on va fer la 5a millor nota; i Arya Parcerisas va classificar-se en 45è lloc de la general. A B2P, la més destacada va ser Arlet Antequera que, essent 2a en terra, va fer-se amb la 21a posició de la general, mentre que Claudia Pérez va ser 33a, Elisenda Rodríguez va ser 34a i Carla Corbacho, la 36a.

El proper cap de setmana es el torn de les gimnastes de Base 3-4-5, que disputaran la segona fase del campionat a Salt (Girona).