El Club Natació Granollers de 1a Divisió Estatal va topar-se amb el líder indiscutible de la 2a fase de la lliga, la UE Horta, en el partit que els va enfrontar el passat dissabte 26 de març a Granollers. Un xoc davant d’un equip es desmarca clarament amb 27 punts, i que darrera d’ell deixa la lliga en plena disputa per aconseguir els tres llocs que donarien el passi als playoffs d’ascens a la màxima categoria, la Divisió d’Honor. Qualsevol error ara, ja és clau per aconseguir-ho. Per aquest motiu, el CNG vol trencar dinàmiques i recuperar-se en el proper partit a Molins, ambdós amb 12 punts, i poder seguir amb opcions.

I és que davant del líder, el CNG va quedar anul·lat ja des d’un bon començament. Un parcial de 0-5 al primer quart va marcar els granollerins per tot el partit que, tot i que va intentar reaccionar no va ser suficient per impedir que a l’últim quart l’Horta rematés amb el 5-14 definitiu. Els de Tomas Bruder no van saber encarar l’atac, i els visitants van aprofitar per fer créixer el marcador davant un Granollers que tampoc va poder aturar l’ofensiva rival.

Dissabte 2 d’abril a les 12h, el CNG visita la piscina del Molins de Rei, amb la voluntat de donar un cop d’efecte i recuperar la confiança per afrontar el que queda de lliga amb garanties d’optar a l’ascens.