Domini absolut del Club Natació Granollers al Campionat de Catalunya Júnior i Sènior, celebrat diumenge 27 de març a la piscina Sant Jordi. I és que les granollerines es van imposar en un campionat on es van fer amb la medalla d’or en totes les proves disputades, aconseguint així el Trofeu al millor club català d’ambdues categories.

Per una banda, les júniors van brillar amb un equip i un hihglight que va merèixer el títol de campiones. El duet de Regina Casino i Valeria Parra va proclamar-se campió de Catalunya, mentre que el d’Ariadna Conesa i Irene Garrido va fer-se amb el subcampionat.

El CNG també va ser imparable en categoria sènior, on es va proclamar campió en hihglight i va tornar a ocupar la primera i la segona posició als duets, amb Paula Albertuz i Clàudia Julià com a campiones, i Mariona Busquets i Lia Ferrera com a subcampiones.

Tant júniors com sèniors ja encaren la setmana per afrontar amb garanties la propera cita, el Campionat d’Espanya que tindrà lloc de l’1 al 3 d’abril a Valladolid.