Molt bon paper el de les gimnastes de la categoria B4P a la 2a fase del Campionat de Catalunya d’Edat Escolar, que va tenir lloc el passat 12 de març a Vic. L’equip de B4P va millorar posicions, amb una Aitana Requena que va protagonitzar una gran remuntada respecte la primera cita de la competició.

Requena va escalar de la 13a a la 5a posició en aquesta segona ronda. Una esportista que promet de cara a la 3a fase, en una categoria on la seva companya Nora Garrido també va aconseguir millorar la seva classificació, amb un 34è lloc. Debutant, Cristina Duran i Sofia Hospital que es van col·locar en 31è i 45è lloc, respectivament. En aquesta cita, van poder formar equip, classificant-se en 5è lloc.

També van participar les gimnastes del nivell C4G, fent un 15è lloc per equips, amb Tona Cano (22a), Nora Vilardell (59a), Georgina Vila (68a) i Selene Boglarka (90a).