Alt nivell dels gimnastes del Club Natació Granollers a la 1a fase de Copa Catalunya que va tenir lloc a Vic, el passat diumenge 1 de març. Els granollerins van exhibir tot el seu potencial, aconseguint molt bons resultats, tot enduent-se a casa un total de 8 medalles.

A Via Olímpica, màxima categoria, Eduard Serrano es va penjar la medalla d’or a VO3. Or també per Hugo Ávila a Base 2. També es va proclamar campió en Promoció 4, Pau Vila, que va compartir podi amb el seu company Albert Boixadera, que es va endur el bronze. Les medalles de plata van arribar de la mà d’Unai Fernández a Base 5, Valentí Noguera a Base 3, i Abel Samper a Base 6, que amb l’equip integrat per Alejandro González (4t) i Gabriel Samper (7è) van aconseguir l’or.

Destacar tanmateix que en Promoció 3, Marc Armengol va fer el 4t lloc i Biel Tanya e 26è; en Promoció 1, Biel Soto va ser 7è i Breixo Garzón 12è; i en Promoció 2, 19è lloc per Genís Porta i 29è per Pau Rubio.