És el líder indiscutible de la lliga de 1a Divisió Catalana. És el Vallirana, que va arribar invicte dissabte 12 de març al CNG, i va marxar amb una nova victòria a la butxaca. Un equip que és infrangible, tot i els dubte generats al primer quart del que va ser la 14a jornada de lliga.

I és que en els primers minuts de partit, el CNG va posar entre les cordes a l’equip visitant, amb un parcial de 2-3. Al segon quart, però, el Vallirana va mostrar la seva millor versió i fent honor al seu lideratge, va imposar el seu joc, deixant el Granollers sense cap possibilitat amb parcials de 1-4, 6-1 i 1-3. El resultat final: 5-16, que les fa caure a la cua de la classificació.

Pel que fa als equips de base, destacar les victòries del juvenil, dissabte davant del Sant Adrià (10-7) i diumenge amb el Vallirana (14-5). L’infantil mixt va caure a la piscina del Mediterrani (9-4).