Gran actuació dels nedadors del Club Natació Granollers amb la selecció del Vallès. I és que, en la seva primera participació amb l’equip vallesà, els granollerins –amb una destacada representació a la selecció- van contribuir als bons resultats assolits a la Final de Delegacions, que va tenir lloc els dies 12 i 13 de maig a Molins de Rei.

La selecció del Vallès, integrada per nedadors seleccionats del rànquing oficial de marques de la Federació Catalana de Natació (FCN), van comptar amb la representació de 9 clubs del Vallès Oriental i Occidental: CN Granollers, CN Parets, SEK La Garriga, CN Caldes, CN Pinetons Cardedeu, CN Santa Perpètua, CE Europa Sports Centre, CN Rubí i CN Cerdanyola. Amb la selecció  infantil-júnior-absoluta, amb 27 nedadors del CNG dels 54 que conformaven aquest equip, es va aconseguir un segon lloc, per sota del Baix Llobregat i per davant de la Catalunya Central. En categoria benjamí-aleví, la selecció del Vallès, amb 9 nedadors del CNG (els màxims que aquesta categoria permetia inscriure per clubs, segons rànquing de la FCN), va fer un meritori quart lloc.

En la seva doble vessant de president del CNG i de representat de la Delegació del Vallès de la Federació Catalana de Natació, Eduard Escandell valora que a nivell Federatiu, aquesta Final “és una competició de bon nivell que permet assolir un bon nombre d’objectius, però sens dubte, el més important és el de poder realitzar una competició per equips més enllà dels clubs en els que habitualment es desenvolupen els esportistes, creant vincles entre els esportistes que els ajudarà a progressar i a endinsar-se més en el nostre esport. Com a representant de la Delegació del Vallès, a més a més, estem convençuts que a futur, aquesta i d’altres competicions, tindran cada cop més una importància cap dalt en la millora dels nostres esportistes i de l’esport a les nostres comarques”.