Arriba al Club Natació Granollers la tercera edició de les 12 Hores per Equips by The Original CAS, una competició oberta a tothom (socis i no socis) en la què els participants hauran de tornar a completar 12 hores d’esport, combinant dues disciplines: la natació en piscina descoberta de 50 metres, i el ciclisme sobre bicicletes d’spinning que se situaran a la zona exterior de la instal·lació. Serà el proper 2 de juny, que el Club organitza aquesta jornada esportiva de swimming i d’spinning, que començarà a les 9h i finalitzarà a les 21h.

Els equips que hi participin hauran d’estar formats de 6 a 10 persones, que participaran en categoria única: absoluta (a partir de 16 anys). Guanyarà l’equip que acumuli més metres de swimming i spinning (equivalència de 2.000 metres/hora) al final de les 12h de competició. Una de les condicions més rellevants de la prova és que cada equip haurà de realitzar un mínim de 4 hores de cada disciplina, la resta d’hores es podran completar indiferentment fent spinning o nedant; i que cada equip haurà de tenir un mínim de 3 persones practicant la mateixa disciplina a la vegada. Consulta la normativa.

Es tracta d’una competició que sempre ha generat molt d’interès i ara es reedita de la mà de The Original CAS. Les inscripcions per a participar ja estan obertes (7€ per a socis i 10€ per a no socis) i inclou regal de benvinguda, entrepà i beguda, avituallament durant les 12h de competició i premis per als 3 primers classificats. La data límit per inscriure’s és el 21 de maig. Del 22 al 29 de maig, s’obriran les inscripcions per a reservar les hores de participació en swimming i spinning.