Èxit organitzatiu i esportiu. I és que el passat dissabte 1 de febrer, el Club Natació Granollers va acollir, de manera impecable, la 3a jornada de Lliga de Figures Aleví i Infantil, on hi van participar prop de 270 nedadores de diferents clubs catalans, a més a més d’Andorra. El CNG, a més a més, va liderar la classificació d’aquesta tercer cita de la temporada, comptant amb una àmplia representació granollerina a la part alta de la taula.

En categoria aleví, tres granollerines van ocupar les tres primeres posicions: Ona Soy va aconseguir el primer lloc; Aina Baeza, el segon; i Jana Francisco, el tercer. A més, el CNG va poder classificar 7 nedadores entre les 25 primeres de la taula, d’un total de 114 participants.

Bons resultats també en categoria infantil, on hi van prendre part 153 nedadores. Per part del CNG, Valeria Parra es va fer amb el primer lloc i Irene Garrido amb el tercer, aconseguint classificar fins a 12 nedadores entre les 25 millors.

La 4a i última jornada de la lliga es disputarà a Sabadell, el 25 d’abril, i obtindran medalla les tres primeres esportistes classificades en cada categoria, fruit dels resultats de les quatre jornades.