Comença la segona volta de la 1a Divisió Estatal, amb victòria per al Club Natació Granollers, que el passat diumenge 2 de febrer va endur-se els tres punts a Màlaga. Un triomf amb el va fer ballar la classificació, ocupant la 9a posició amb 15 punts i deixant al seu rival directe, el Màlaga, en la 10a amb 13 punts.

Els de Tomas Bruder van començar amb alguns dubtes en atac, el que va posicionar els locals per davant en el marcador. Poc a poc, però, els granollerins es van anar refent i a jugar amb més intensitat, aconseguint capgirar el lluminós amb un 4-5 abans d’arribar el descans. Els jugadores del CNG van seguir amb la mateixa dinàmica positiva durant la segona meitat, aconseguint endur-se finalment el partit per 8-10.

Els granollerins ja es preparen per a afrontar la següent jornada amb un dels equips de la part alta, però que només els separa 4 punts. Serà dissabte vinent, 8 de febrer, a les 16:15h, que el CNG rebrà el CN La Latina de Madrid, 5è amb 19 punts. Una victòria granollerina podria tornar a fer ballar la classificació de la 1a Divisió.

 

Màlaga 8 – CN Granollers 10
Parcials:
3-2, 1-3, 1-1, 3-4
Gols: Joel Bertrán (3), Todd Howard (2), Josep Puig (1), Pau Schnizler (1), Albert Tarrés (1), Marc Tarrés (1), Gerard Troyano (1)