El proper mes de setembre s’obren tres nous cursos d’hipopressius, està dirigit per tècnics qualificats per El Mètode Hipopressiu Marcel Caufriez i per Low Pressure Fitness de Piti Pinsach & Tàmara Rial.

A partir del 15 de setembre, s’inicien dos cursos d’hipopressius de nivell 1, els dimarts a les 10:30h i els dimecres a les 19:30h COMPLET!. De 6 setmanes, els participants aprendran la tècnica que millorarà la musculatura abdominal i el sòl pelvià.

El 7 de setembre s’iniciarà el curs d’hipopressius de nivell 2, els dilluns a les 19:30h, on en 4 setmanes, s’automatitzarà cada postura apresa en el primer nivell, a més a més d’aprendre totes les transicions i variants necessàries per passar d’un exercici hipopressiu estàtic a dinàmic. Un curs que està dirigit exclusivament als socis del Club Natació Granollers que hagin cursat el nivell 1 o hagin après la tècnica mitjançant un Entrenador Personal. Realitzant aquest curs, es podrà accedir a les classes dirigides de la graella horària.

Aquests són els beneficis de practicar hipopressius:

– Millora del to de la faixa abdominal i del sòl pelvià, i reducció d’un excés de tensió en diafragma.
– Prevenció de disfuncions perineals (prolapses d’òrgans, incontinència urinària..)
– Prevenció de tot tipus d’hèrnies (discals, abdominals i vaginals).
– Correcció de la postura i prevenció de lesions d’esquena.
– Regula i millora els paràmetres respiratoris.
– Reducció del perímetre de la cintura.
– Millora de les relacions sexuals.
– Gestió correcta de les pressions abdominals en les pràctiques esportives.

Si estàs interessat en aquests cursos, inscriu-te i contactarem amb tu per formalitzar la inscripció. CURS NIVELL 1 – DIMECRES 19:30h COMPLET!

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.