El Club Natació Granollers es torna a adherir al Manifest del món de l’Esport amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones. Per aquest motiu, el proper dimecres 25 de novembre a les 10:30h al hall de l’entitat, l’exgimnasta olímpica i entrenadora del Club, Aurora Morata, farà la lectura pública del Manifest, elaborat pel Consell Català de l’Esport, al qual s’ha adherit el Club, per a reivindicar el dret de totes les dones a viure lliures de violència, condemnar totes i cada una de les manifestacions de violència masclista i a comprometre’s a unir esforços per eradicar-la.

Si l’any passat va ser l’exnedador olímpic i soci del Club, Dani Morales, qui va llegir el Manifest, aquest any la representant del Club serà l’Aurora Morata, que porta 35 anys vinculada a l’entitat. Al 1980 va fitxar com a gimnasta, any en què va assistir als Jocs Olímpics de Moscou, aconseguint aleshores la millor classificació en la història de la gimnàstica espanyola (25a classificada). Dos anys després, al 1982, es va retirar de les competicions oficials i entra a formar part de l’equip d’entrenadors, fins a l’actualitat, que és dirigeix la secció de gimnàstica artística tant femenina com masculina.

Aquest acte formarà part de les jornades que es realitzaran a Catalunya, en què del 23 al 29 de novembre les entitats i clubs adherits al Manifest faran la seva lectura pública per part de persones d’especial significació, vinculada a l’esport i a l’entitat en qüestió.

Durant tota la jornada de dimecres, endemés, els entrenadors i tècnics d’activitats dirigides, llegiran un fragment del Manifest abans d’iniciar els entrenaments i les classes.

Llegeix el Manifest del món de l’Esport.