El Club Natació Granollers i la companyia catalana de supermercats Caprabo han arribat a un acord, amb el qual Caprabo es compromet a retornar al Club el 4% de les compres que realitzin els socis amb la targeta El Meu Club Caprabo als seus establiments o a través de la botiga online. En aquest cas, Caprabo actua com a espònsor del Club, aportant una quantitat cada mes (el 4%), que variarà en funció de les compres mensuals realitzades. Amb aquest acord, el Club entra a formar part del programa CapraboSport.

Què és CapraboSport?
És un programa de Caprabo que té com a objectiu fomentar la vida saludable i la pràctica d’esport a través d’ajudes econòmiques a equips i clubs no professional. El Club Natació Granollers, amb seccions esportives (natació, natació sincronitzada, waterpolo i gimnàstica artística femenina i masculina) i amb massa social que practica esport a la piscina o al fitness, entra a formar part d’aquest programa.

Amb quina quantitat col·labora Caprabo amb el Club?
Amb aquest projecte, Caprabo es compromet a retornar al Club el 4% de les compres realitzades amb la targeta El Meu Club Caprabo als seus establiments o a través de capraboacasa.com. En aquest cas, Caprabo actua com a espònsor del Club, aportant una quantitat cada mes (el 4%), que variarà en funció de les compres mensuals realitzades pels socis als seus establiments.

Com afecta aquesta aportació als meus descomptes, punts i avantatges com a client?
El teu compte de client no queda afectat en res, conservant tots els descomptes, punts i altres beneficis que, com a client Caprabo, estàs gaudint.

Qui hi pot participar?
Tots els clients amb targeta El Meu Club Caprabo que formin part del Club Natació Granollers. Si encara no tens la targeta, sol·licita-la a la teva botiga més propera. A més a més, s’acceptaran fins a 2 familiars o amics per cada soci, per a què recolzi també aquesta iniciativa.

Què m’aporta com a soci, adherir-me a CapraboSport?
Adherint-te al programa, estaràs col·laborant a finançar projectes esportius del Club, tant de les seccions esportives com per als socis que utilitzen les instal·lacions del Club per a fer esport. El Club, en cada moment, valorarà la prioritat dels projectes i informarà d’on van destinats els diners.

Com hem puc adherir a CapraboSport?
Si tens la targeta El Meu Club Caprabo, sol·licita la butlleta d’adhesió al Centre d’Atenció al Client. Només omplint el teu nom, cognoms, DNI, número de la targeta d’El Meu Club Caprabo, telèfon mòbil i correu electrònic, podràs subscriure’t al programa.