El nedador del Club Natació Granollers, Abel Granero, va contribuir a l’èxit de Catalunya al Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes CSD en Edad Escolar que va tenir lloc els dies 2 i 3 de març al Centro de Natació M’86 de Madrid. Una competició on Granero va formar part de la selecció catalana aleví que va aixecar el títol de campió en categoria masculina i en classificació general (masculí i femení).

Amb la selecció masculina, integrada per 10 nedadors cada un d’ells procedents de diferents clubs catalans, Granero va fer una destacada actuació en les proves en què va participar, especialment als 100 papallona, on va millorar la seva marca personal. Tanmateix va nedar els 200 papallona, els 4×100 lliures i els 6×50 lliures mixt inclusiu (amb participants de natació adaptada).

Catalunya va aconseguir l’or amb 2.033 punts, després d’una aferrissada lluita amb Andalusia, que finalment va ser segona amb 2.025,50 punts. El bronze en la classificació general va ser per Madrid (1.997 punts). En la classificació específica, la selecció masculina també va ser or amb 1.071 punts, seguit de Madrid amb 993 i Andalusia amb 975 punts. Les noies, per la seva banda, van ser terceres, per sota d’Andalusia (primera) i Madrid (segona).