Gran actuació de l’equip espanyol de gimnàstica artística femenina que, amb dues gimnastes del Club Natació Granollers, va aconseguir la medalla d’or a l’Austrian Team Open, que va tenir lloc el passat dissabte 2 de març a la ciutat austríaca de Linz. Berta Pujadas i Etna Abella van formar part de la delegació espanyola, integrada per cinc gimnastes catalanes, proclamant-se campiones (141.500 punts) d’aquesta competició internacional, i compartint podi amb l’amfitriona Àustria, segona (139.600 punts), i Noruega, tercera (137.300 punts).

A nivell individual, Berta Pujadas va obtenir un total de 46.800 punts amb els que es va penjar el bronze en categoria júnior, per sota de la seva companya d’equip Clàudia Villalba (Terrassa), segona amb 46.850 punts; i l’eslovena Sara Surmanova, primera amb 46.950 punts. La gimnasta del CNG Etna Abella es va classificar en 11è lloc.