En 9 ocasions els gimnastes del Club Natació Granollers van pujar al podi en la 2a Fase del Català de Promoció i Nivells, que va tenir lloc el passat 7 d’abril a Olot. Una gran actuació dels granollerins, que van aconseguir penjar-se 3 medalles d’or, 4 plates i 2 de bronze.

Els dos metalls d’or, a nivell individual, se’ls van penjar Abel Samper (N3), amb la nota més alta de la competició en anelles i barra fixa; i Max Pedrola (N4), que va ser el millor en anelles i terra de la seva categoria. Per equips, or per N3 amb Abel Samper, Joel Fernández i Gabriel Samper.

Medalles de plata per Eduard Méndez (N9), que es va imposar en cavall, anelles i paral·les; i Marc Armengol, que va ser segon en categoria de Promoció (P1). Dues medalles més per equips: P1, integrat per Eduard Serrano, Marc Armengol, Valentí Noguera, Pep Masjuan i Biel Tanya; i N2, amb Ton Remola, Unai Fernández i Ovidiu Damian Hulea.

Les medalles de bronze van ser, a nivell individual per Joel Fernández (N3) i, per equips, pel P2, integrat per Pau Vila, Alb Boixedera, Pol Vicens i Oriol Guerrero.