El Club Natació Granollers va aconseguir un total de 5 podis a la 2a Fase del Català de Base i Via Olímpica, que va tenir lloc els dies 24 i 25 de març a Manresa. En categoria de Base, el Club es va endur una medalla d’or i en Via Olímpica (màxima categoria) es va penjar quatre medalles, una d’or i tres de bronze.

Annabel Maymí va pujar al primer esglaó del podi de Base 6G, destacant en barra, on va obtenir la millor nota de la competició. Medalla d’or també per Ainara Martínez en categoria Via Olímpica 5, amb millor nota també a barra.

La triple medalla de bronze va venir de la mà d’Helena Lucas (VO6), que va classificar-se en primer lloc a terra; d’Ona Perxachs (VO7), primera en barra i tercera en salt; i de Berta Pujadas (VO9), primera en salt i tercera en barra.

Destacar tanmateix, que en la màxima categoria VO10, Marisol Pérez va fer en quart lloc en individual, essent la segona en terra i la tercera en paral·leles; i Lluna Casanova va ser 6a (només va participar en dos aparells), amb la millor nota en barra. L’equip de VO8, va fer el quart lloc, amb Andrea Villarroya, Marina Esteban i Alba Alguacil, qui va destacar en paral·leles, amb la tercera millor nota de la competició.