Convocada la tercera edició del Concurs de Dibuix, on hi poden participar tots els socis esportistes, socis i fills de socis del Club Natació Granollers, d’entre 4 i 18 anys.

Per a participar, cal presentar un dibuix, pintat en cartolina lliurada per l’entitat, que s’inspiri en el lema del concurs: ‘Un Nadal molt esportiu’.

Les creacions es poden lliurar fins als 18 de desembre, dia en què també es realitzarà el lliurament de trofeus als millors dibuixos de cada categoria, i diplomes a tots els participants.

 

Bases del 3r Concurs de Dibuix

1. El concurs va adreçat a socis esportistes, socis i fills de socis del Club Natació Granollers, sempre i quan siguin menors de 18 anys, que participaran en una de les tres categories determinades segons edat: De 4 a 6 anys; De 7 a 12 anys; De 13 a 18 anys.

2. El tema objecte del concurs serà ‘Un Nadal molt esportiu’

3. Els dibuixos seran a color (es pot utilitzar qualsevol tècnica) i es presentaran en la cartolina lliurada pel Club Natació Granollers (cal sol·licitar-la al Centre d’Atenció al Client, a partir del 9 de novembre).

4. Per a participar al concurs, els dibuixos han de ser lliurats al Centre d’Atenció al Client fins al dia 18 de desembre de 2015, abans de les 18h, que és el termini màxim d’admissió.

5. El jurat estarà integrat per persones relacionades amb la cultura i l’esport.

6. El lliurament de premis s’efectuarà el dia 18 de desembre de 2015, a les 18:30h, a la sala polivalent del Club Natació Granollers

7. Tots els dibuixos seran exposats al Club Natació Granollers

8. S’atorgarà un trofeu per categoria, al millor dibuix. A més a més, entre els dibuixos premiats de cada categoria, el jurat n’escollirà un, que farà servir com a felicitació de Nadal, per a desitjar bones festes a les seccions esportives del Club Natació Granollers.

9. El jurat podrà declarar desert, si ho estima oportú, qualsevol dels premis.

10. Els dibuixos no premiats seran recollits el mateix dia del lliurament de trofeus i als participants se’ls hi lliurarà un diploma de participació.

11. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes les bases. El veredicte del jurat serà inapel·lable.