Si entre els teus propòsits per aquest 2022 ja surt practicar esport, estàs d’enhorabona, perquè ja tens molt de guanyat. Si no hi surt, replanteja’t la teva llista, perquè començar a fer esport o continuar portant una vida activa és un molt bon propòsit ja que repercutirà molt positivament a la teva salut, no només física sinó també anímica i mental.

A l’hora d’escollir la teva opció fitnnes, però, és important que s’adeqüi al què realment t’agrada o que s’adapti millor a la teva forma de viure. Així que et deixem 3 propostes d’activitat per a què tinguis un any molt fitness.

 

Anar al gimnàs
No només apuntar-s’hi, sinó -com diem- anar-hi. Al fitness del Club Natació Granollers hi trobaràs una àmplia oferta per a treballar el cos i fer salut, ja sigui a la sala o a través de les activitats dirigides. És important trobar l’activitat que més t’agradi i et motivi a tornar a l’endemà. I començar progressivament, perquè no es tracta de patir, sinó d’aprendre i crear una bona base per fer els exercicis i beneficiar-se de tot el que t’aportarà, tot evitant el risc de lesions. Per això, els professionals del Club et guiaran en aquest inici i durant tot el camí, i t’ajudaran a estructurar les activitats, segons els dies disponibles, i en funció al teu estat físic, preferències i objectius. I si el que vols és un plus a la teva rutina, hi ha alternatives per aconseguir-ho. La motivació ja la tens i només caldrà el consell dels professionals per a reformular el teu entrenament i assolir els teus objectius.

 

Nedar
Molt recomanable a totes les edats: la natació. Un dels esports més complerts, ja que posa a treballar els diferents grups musculars de tot el cos per a vèncer la resistència del aigua… i ho fa amb el mínim impacte, sent molt respectuosos amb músculs i articulacions. Però com tot, la tècnica és fonamental. I és que per poder activar el nostre metabolisme amb la natació i aconseguir tots els beneficis de la seva pràctica, cal fer-ho de manera acurada. Tant si es vol aprendre com si es vol perfeccionar el nedo, el CNG ofereix cursets de natació per a adults i la possibilitat de formar part del CNG Swimming Team, amb qui plantejar propòsits de temporada més competitius. A més a més, al CNG pots practicar la natació durant tot l’any, amb la temperatura ideal, tant a les piscines interior com a l’exterior de 50 metres climatitzada.

 

Sortir a córrer
És un dels millors exercicis aeròbics que existeixen, posarà a treballar el nostre sistema respiratori i circulatori, cremaràs calories tot reduint reserves de greix del nostre organisme… molts beneficis només calçant-se les sabatilles i sortir al carrer. Però en realitat si no ho fas de la forma adequada, pots aconseguir l’efecte contrari al que pretenem. Tant important és el calçat com la tècnica de carrera, la intensitat, la força… El CNG Running Team és un grup d’entrenament què t’acompanyarà en aquest propòsit, sigui perquè vols iniciar-te, sigui perquè ets un corredor habitual i t’has marcat l’objectiu de participar en alguna cursa.

 

Aquestes són tres de les múltiples propostes que pots realitzar per acomplir el teu propòsit d’any nou. Sempre pots consultar al CNG més alternatives per a què facis de l’esport un hàbit saludable.