Gran acceptació per la primera edició de la prova social de natació que organitza el Club Natació Granollers el proper diumenge 29 de novembre. Es tracta del 10.000 per Relleus, una competició que es disputarà a la piscina exterior de 50 metres climatitzada, a la què s’hi han inscrits un total de 28 equips, formats entre 5 i 3 nedadors cada un.

Hi participaran un total de 133 nedadors, repartits en 12 equips masculins, 3 femenins i 13 mixtes, que lluitaran per ser el millor de la seva categoria. Uns equips que estan formats per nedadors majors de 16 anys i que com a mínim hi participa un soci del Club.

La prova donarà inici a les 10h, i cada equip haurà de completar 10.000 metres, en un màxim de 4h. Cada nedador haurà de realitzar un mínim de 300 metres abans de poder passar-li el relleu a l’altre membre de l’equip. Aquesta competició no permet l’ús de neoprè ni ajudes externes ni materials auxiliars com aletes, pulls, manyoples…

Hi haurà lliurament de premis al millor equip de cada categoria: masculina, femenina i mixta. I per a finalitzar, xocolatada per a tots els participants, per gentilesa de l’Hotel Granollers.