Èxit de participació de la 1a edició de les 12 Hores x Equips que organitza el Club Natació Granollers el proper dissabte 11 de juny. De 9h a 21h, un total de 130 persones, dividides en 15 equips, completaran 12 hores d’esport, combinant la pràctica de la natació amb l’spinning.

Els equips, que estan formats entre 6 i 10 persones, participaran en aquesta competició que es desenvoluparà durant tot el dia a la piscina exterior de 50 metres la prova de swimming, i amb bicis de ciclo indoor que s’ubicaran a la zona exterior. Una de les condicions de la prova és realitzar un mínim de 3 hores de cada disciplina; la resta d’hores es podran completar indiferentment fent spinning o nedant.

Guanyarà l’equip que acumuli més metres de swimming i spinning al final de les 12h de competició i hi haurà premis per categories masculina, femenina, mixta i júnior (14-18 anys). La competició acabarà amb una botifarrada a peu de piscina.

Per altra banda, aquestes 12 Hores per Equips tenen un component solidari, ja que es col·labora amb el projecte ‘Nedar Contra Corrent’, que a través de l’esport i especialment de la natació, es pretén conscienciar i recaptar fons per a la investigació contra el càncer de l’Institut de Recerca Biomèdic (IRB) de Barcelona. A banda de la recaptació de fons, ‘Nedar Contra Corrent’ participarà amb un equip, liderat per Carlos Romero, impulsor del projecte.