Com a gran novetat d’aquest any, el Club Natació Granollers, ha visitat als infants de l’àrea de pediatria de l’Hospital General de Granollers. El CNG ha comptat amb la presència de Marta Vila, membre de la junta directiva del club, i d’un esportista i un tècnic/a de cada secció. Per part de la secció de waterpolo han assistit el cap de secció Rafa Calopa, i el jugador del primer equip masculí Jan Ruiz; la directora tècnica Muriel Escalé, i el nedador Jordi Caceres, per part del Coraplax CN Granollers de la secció de natació artística; l’entrenador Miguel Gil, i el nedador Marcos Gil, integrants de la secció de natació; i pel que fa a la secció de gimnàstica artística, han estat presents la cap de secció, Eli Valle, i l’entrenadora i esportista Berta Pujadas.

Durant les visites, els esportistes han compartit estones molt emotives amb tots els infants, també han entregat joguines i peluixos, repartint alhora somriures, il·lusió i alegria, una teràpia excel·lent per a aquests nens i nenes.

Es tracta d’una iniciativa solidària que organitza el Club Natació Granollers per primera vegada. La possibilitat de veure, parlar i conèixer en primera persona als infants, ha suposat un moment d’extraordinària emoció i alegria per als esportistes del club, i un moment de distracció per tots aquests infants i joves que passen per un moment difícil en les seves vides en aquestes dates nadalenques.