El canvi de normativa d’aquesta temporada ha fet que l’equip absolut del Club Natació Granollers s’estrenés als penals amb el Colegio Brains de Madrid, per a desempatar un matx que va acabar a 14 gols en finalitzar el temps reglamentari. Les dues aturades del porter Octavio Salas van acabar donant la victòria al CNG per 16-18 en aquesta segona jornada de lliga a 1a Divisió Estatal, sumant el primer triomf de la temporada.

Tot i anar als penals, els granollerins van fer un gran partit, dominant el matx durant els primers tres quarts. Les expulsions rebudes al darrer període, però, va permetre que el Brains s’acostés al marcador. I és que a menys de dos minuts pel final, el CNG es va quedar sense canvis, i amb 5 jugadors i el porter a la piscina de joc, atorgant al rival la superioritat numèrica per arribar a l’empat i, per tant, als penals, que van acabar per decantar la victòria als de Granollers.

Els de Ramon Rosell ja es preparen per a afrontar la propera cita, a València, dissabte 5 de novembre contra el Túria (17h).

 

Brains 16 – Granollers 18
Parcials: 1-3, 2-3, 5-4, 6-4  Penals 2-4
Gols: Aniol Blanch (7), Alberto Peralta (2), Tiziano Conti (2), Carlos Riesco (2), Sebastian Muñoz (2), Gerard Valero (1), Pol Sánchez (1) i Marc Vera (1).