Les alevins i les infantils del Club Natació Granollers s’han estrenat amb nota a la 1a jornada de Lliga de Figures, que va tenir lloc el passat dissabte 29 d’octubre a Sabadell. Les nedadores d’artística van fer un bon inici de lliga, aconseguint classificar 5 nedadores en el Top 20 de cada categoria.

En aleví, on la majoria debutaven en la categoria, van destacar: Abril Navarro, que va aconseguir posició de podi en classificar-se en la 2a posició; Irene Carrilo que va ser 7a; Emma Sobrino, 8a; Mariona Navas, 11a; i Marla Pérez, 14a. Pel que fa a les infantils, Carla Roiz va ocupar el 5è lloc, seguida de Jana Francisco, 6a; i Claudia Bedmar, 7a; amb Ona Soy, 9a; i Martina Garcia, 18a; estant entre els primers 20 llocs de la classificació.

La segona cita de la temporada tindrà lloc al mes de novembre.