El Club Natació Granollers estrena victòria a casa, en la tercera jornada de lliga de 1a Divisió Estatal. El segon triomf d’aquesta temporada per a l’equip de Tomas Bruder, que el porta liderar provisional del grup B. I és el fet de guanyar a casa davant d’un rival directe, li ha permès sumar tres valuosos punts amb els què marcar territori en aquest inici de lliga.

Va ser dissabte passat, 23 d’octubre, que els granollerins van imposar-se a un Poble Nou a qui va fer anar a remolc des del començament. Un parcial de 4-1, fruit d’un bon joc tant defensiu com ofensiu, no va permetre que els visitants recuperessin terreny, tot i la igualtat soferta en el segon i tercer quart. Als darrers minuts, però, el CNG va tornar a pujar la intensitat, estant encertats en les superioritats i tancar el marcador amb 4 gols de diferència (10-6).

Els de Granollers tenen ara dues setmanes de descans abans de rebre el Montjuïc, cinquè, el proper 13 de novembre.

CN Granollers 10 – Poble Nou 6
Parcials: 4-1, 1-1, 2-2, 3-2
Gols: Aleksandar Velkov (3), Àlex Ros (2), Alberto Peralta (2), Carlos Riesco (1), Marc Vera (1), Pol Sánchez (1).