No va poder ser. L’equip absolut femení del Club Natació Granollers, que milita a la lliga catalana de 1a Divisió, no va poder regalar la victòria a la seva afició en el partit disputat el passat dissabte 23 d’octubre davant el Santa Eulàlia B.

Venia d’un empat a 5 amb el Badia, en el primer partit de lliga. I en la segona jornada, tot i tenir-ho a tocar, va deixar escapar la victòria a casa. I és que les noies del CNG van començar fortes, arribant el descans amb un 3-1 que donava forces per encarar la segona meitat del partit. Però el rival es va créixer a la represa i el parcial d’1-5 del darrer quart va decantar el matx cap a l’equip visitant, que es va endur la victòria per 7-10.

Les granollerines, que són cinquenes, disputaran el proper partit el 13 de novembre, amb la visita del CN Montjuïc.

Pel que fa a les categories inferiors, destacar la contundent victòria de l’infantil davant el Vallirana/Garraf per 15-0. El cadet, per la seva banda, va perdre per 2 gols amb el Sant Feliu (13-11), mentre que l’aleví mixt va caure per 2-15 amb el Poble Nou. El doble partit del benjamí mixt va fer sumar una victòria amb el Molins (4-3) i una derrota amb el Terrassa (6-1).