Un total de 30 nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, participaran en el Campus de Setmana Santa que el Club Natació Granollers organitza des d’aquest dilluns, 14 d’abril i fins el proper dijous, 17 d’abril, coincidint amb les vacances escolars. Un cop més, el plat fort d’aquest casal és el curset intensiu de natació a càrrec de monitors titulats i experimentats del Club.

A banda, el Campus, que enguany arriba a la 17a edició, inclourà un ampli ventall d’activitats lúdiques i jocs aquàtics, esports d’equip, manualitats i tallers educatius i recreatius, activitats gimnàstiques i de psicomotricitat…… per a què els més petits s’ho passin d’allò més bé.

L’horari del Campus és de 9h a 13h del migdia i disposa d’un servei de menjador de 13h a 15h. A més, el casal ofereix un servei d’acollida gratuït de 8:30h a 9h del matí. Les tarifes per a aquesta edició s’han mantingut respecte l’any anterior i s’han rebaixat pel que fa al servei de menjador. Un cop més s’aplicaran descomptes per a germans inscrits i per a pares socis.