La situació de pandèmia global no ha impedit a la Federació Catalana de Natació (FCN) engegar un nou programa de control i seguiment dels millors nedadors i nedadores catalans de categories aleví, infantil i júnior. Es tracta de FUTURNAT, un programa d’entrenament per a joves promeses on hi estan convocats dos membres del Club Natació Granollers.

Per una banda, la nedadora júnior Ester Xuan Galo, que ha estat escollida per la FCN com a una de les millors esportistes catalana de la categoria, a qui fer control i seguiment. I per altra, el seu tècnic del Club, Joan Serra, que també ha estat convocat per a incorporar-se a l’equip de la FCN, establint sinèrgies amb reunions formatives i de treball.

El programa es va engegar la setmana passada de manera telemàtica, i consta de sessions de control per a fer seguiment de l’evolució i progressió dels nedadors, reptes puntuals i una competició també virtual, la Copa FUTURNAT, on es nedaran proves proposades amb un rànquing final. Un programa on hi estan convocats 136 nedadors i nedadores d’un total de 42 clubs catalans.