Prop de cinquanta participants rebrà la cinquena edició del Campus de Natació Sincronitzada del Club Natació Granollers, que tindrà lloc del 22 al 26 de juliol. En total, 45 nenes d’entre 7 i 16 anys, majoritàriament amb experiència en el món de la sincro i que volen millorar i perfeccionar el seu rendiment tant a nivell físic com tècnic. Procedeixen de clubs com CN Kallipolis, Berga, Calella, Europa Sant Cugat, Bigues i Riells… o de Rias Baixas Vigo, Sincro Urdantza (Vitoria) o Andorra. A banda, també hi ha participants del Club Natació Granollers i cinc nenes inscrites amb la voluntat d’iniciar-se a la natació sincronitzada. A més, s’ha de sumar tres entrenadores de Portugal i Vitoria que participaran al Campus per a formar-se amb l’equip tècnic del CN Granollers.

Durant cinc dies, les participants seguiran un pla d’entrenament diari (matí i tarda) que inclourà sessions de natació sincronitzada (aprenentatge i treball de rutines, entrenament de la tècnica individual i de les figures, coreografia i creativitat) i activitats complementàries i de lleure, com dansa, teatre, gimnàstica acrobàtica, psicologia de l’esport, tallers creatius… així com un servei de menjador.

El quadre tècnic que portarà a terme les activitats està integrat per professionals del Club Natació Granollers, entrenadors superiors i auxiliars de Natació Sincronitzada titulats per la Federació Espanyola i Catalana de Natació, a més de tècnics de gimnàstica i professionals de la dansa.

Els que ho desitgin, un cop finalitzat el campus, podran entrar dins el Programa Entrenador Personal, adreçat a aquells participants que vulguin millorar el seu nivell d’entrenament a través d’un servei personalitzat.