Més de 600 piscines, entre elles la del Club Natació Granollers, se sumen aquest any a la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, que tindrà lloc diumenge 13 de juliol. El Club Natació Granollers, un any més, s’adhereix a aquesta causa solidària que consisteix en mullar-se en el sentit literal de la paraula, llançant-se a l’aigua de la piscina per col•laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple.

Diumenge 13 de juliol durant el matí, de 10:00h a 14:00h, s’organitza a la piscina exterior de 50 metres del Club Natació Granollers, la tradicional activitat lúdico-esportiva en la què es comptabilitzaran els metres nedats pels socis i usuaris en solidaritat amb les persones que conviuen amb esclerosi múltiple. Els participants rebran un diploma acreditatiu. A les 12:00h es farà una crida per a què tots els socis i usuaris es llencin a la piscina d’estiu a la plegada en favor d’aquesta causa solidària.

Tanmateix, es poden adquirir material de la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple (samarretes, tovalloles, gorres…) a la recepció del Club Natació Granollers, amb la voluntat de recaptar fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple, o través d’una guardiola per aportacions voluntàries. Les entrades de bany venudes aniran íntegres a la Fundació.

Aquesta campanya, que es va iniciar a l’any 1994, és un acte de participació ciutadana que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les 7.000 persones afectades a Catalunya i donar suport a la recerca de l’esclerosi múltiple.