Les sincronistes del Club Natació Granollers Meritxell Mas, Laia Pons i Cristina Salvador integren una de les candidatures que opten al premi Vallesà de l’Any 2013 que organitza el diari El 9 Nou. Les nedadores s’han convertit en finalistes després d’haver-se proclamat subcampiones del món en Equip Lliure i Combo -Laia Pons- i en Equip Lliure, Equip Tècnic i Combo -Mas i Salvador- amb la selecció absoluta en el Mundial de Barcelona que va celebrar-se el passat mes de juliol.

A banda, aquestes nedadores van guanyar la medalla d’or en Equip a l’Open de Japó i a l’Open de Brasil i van pujar al segon esglaó del podi en la modalitat d’Equip a la Copa d’Europa Absoluta, entre d’altres èxits esportius.

Aquests guardons arriben a la seva vuitena edició amb el propòsit de reconèixer la trajectòria d’una persona o persones que hagin destacat en algun àmbit de la vida ciutadana durant el 2013. A partir d’aquesta setmana i fins el proper 18 d’abril els lectors del diari poden participar en la votació enviant la butlleta que trobaran en cada edició del diari.

Entre les butlletes rebudes se sortejarà un cap de setmana per a dues persones a l’Hotel Guitart Termes la Collada, amb mitja pensió i entrada a l’spa durant els mesos de juliol i agost.

L’entrega del premi vallesà de l’any serà el 7 de maig en un acte públic a Can Palots de Canovelles.