El Club Natació Granollers va pujar en tres ocasions al podi de l’Estatal Absolut i Júnior que va tenir lloc del 3 al 7 d’agost a Las Palmas. I ho va fer la mà d’Estel Xuan Galo i Héctor Morales, que van realitzar una gran actuació durant tota la competició, a l’igual que els seus dos companys Arnau Colomer i Roger Mataró, que van tancar a Canàries una molt bona temporada esportiva.

En categoria absolut jove, Héctor Morales es va penjar el bronze als 200 estils, mentre que als 400 de la mateixa modalitat va fer el 5è lloc i el 6è als 800 metres; així com un destacat 11à lloc als 200 esquena.

En júnior, Estel Xuan Galo es va proclamar subcampiona d’Espanya als 200 papallona i es va penjar el bronze als 400 estils. Tanmateix va fer un doble 5è lloc als 200 lliures i estils, i una 6a posició als 1.500 lliures. Per la seva banda, Arnau Colomer va fer el 5è millor temps en 200 lliures i va quedar 6à tant als 400 com als 800 lliures; als 50 lliures es va classificar en 8è lloc i als 200 papallona en 9è. Roger Mataró, per la seva part, va ser 9è als 1.500 lliures.