Somni realitzat. I és que Abril Conesa, formant part de l’equip olímpic espanyol de natació artística, ha fet realitat el somni de qualsevol esportista d’elit a Tòquio 2020. Com a reserva, va ser convocada per participar en la modalitat d’equip, on, després d’accedir a la final olímpica, es va classificar en 7è lloc i, per tant, tot l’equip torna a casa amb diploma olímpic.

Amb il·lusió, ganes de ser-hi, formar part i sentir-se al costat de les seves companyes… així ha enfrontat aquest repte olímpic la nedadora del Club Natació Granollers, que ha viscut una gran experiència després de dedicar tota una vida a la seva passió, la ‘sincro’,  treballant dur i amb perseverança per arribar, finalment, a estar entre les millors atletes del món i ser partícip d’una competició a la que aspiren tots els esportistes.

Es converteix, d’aquesta manera, en la segona nedadora d’artística de l’entitat granollerina en accedir a una Jocs Olímpics, seguint l’estela de Laia Pons, que va fer bronze als JJOO de Londres 2012.