Aquesta vegada sí. Les gimnastes de Via Olímpica, màxima categoria de la gimnàstica artística femenina, s’han pogut estrenar en competició presencial, en la segona fase de lliga catalana que va tenir lloc els dies 22 i 23 de maig a Terrassa. Il·lusió i ganes per tornar a sentir la competició de ben a prop, que es va traduir en grans resultats per a les gimnastes del Club Natació Granollers.

Al nivell més alt, VO10, Berta Pujadas va tornar a imposar-se en lliga, proclamant-se campiona, també, d’aquesta segona fase. Al nivell VO9, Helena Lucas va fer un bon campionat, que li va permetre endur-se la medalla de plata.

Segon lloc també per a l’equip de VO10, integrat per Pujadas i Joana Sarrate, que a nivell individual va fer la 12a posició, i Marina Esteban, que va ser 17a. Destacar també de la classificació general individual de VO9, la 6a posició de Carlota Garcia.