Després d’un mes i mig d’aturada, la Copa Catalunya va tornar per a l’absolut del CNG, amb el partit de tornada a Montjuïc, un rival davant de qui havia perdut el primer matx per un contundent 5-12. Al disputat el passat dissabte 15 de maig, però, els homes de Tomas Brudes van poder capgirar les tornes, imposant-se per 7 gols a 10.

Molt bon partit davant del Montjuïc, equip també de 1a Divisió Estatal, que ja al descans es va poder dominar per acabar aconseguint una bon triomf pel conjunt granollerí, que va donar minuts als juvenils, jugadors que  van estar a l’alçada del primer equip del club.

Ara s’està a l’espera de conèixer el següent rival de grup on milita el CNG i que està integrat per l’equip del Divisió d’Honor CN Sant Feliu; els de 1a Divisió del grup A jugava el CNG, UE Horta, CN Premià i CN Rubí; i els del grup B de 1a Divisió, CN Poble Nou, CN Molins de Rei i CN Montjuïc.

CN Montjuïc 7 – CN Granollers 10
Parcials: 2-3, 1-3, 1-2, 3-2
Gols: Gerard Troyano (4), Gerard Valero (2), Carlos Riesco (1), Alberto Peralta (1), Sergi Gimeno (1) i Pol Oliveros (1).