Descobrir l’esport de la natació artística, gaudir practicant un nou esport i fer nous amics i amigues. Amb aquesta finalitat el Club Natació Granollers celebra una nova edició de la Sincro Fest, una jornada lúdica i de caràcter gratuït que tindrà lloc el proper 11 de juliol, de 10h a 12h, i que està dirigida a nens i nenes nascuts entre els anys 2012 i 2016.

Durant la matinal de natació artística, coneixeran una mica més d’aquest esport mitjançant circuits d’habilitats, activitats en sec, coreografies… a càrrec de tècnics especialitzats en aquesta modalitat esportiva. Els participants també podran veure en acció a les nedadores de la secció de natació artística, que realitzaran una exhibició per tancar la jornada, que es desenvoluparà amb les màximes garanties de seguretat i higiene front al COVID-19 (ràtios, material sanejat i individual, distàncies interpersonals…).

La natació artística, més popularment coneguda com a natació sincronitzada o sincro, és un esport aquàtic molt complet que combina la natació, la gimnàstica i la dansa. Es tracta d’un esport individual i col·lectiu apte per a nens i nenes (no és exclusivament femení) i que proposa ballar dins l’aigua al ritme de la música. Com en d’altres esports, la natació artística és un esport transmissor de valors, entre aquests destaquen el sacrifici, l’esforç, el treball en equip, la responsabilitat i el compromís.

 

Per a participar a la Sincro Fest cal inscriure’s de manera gratuïta a través de la web de la Sincro Fest del Club. El mateix dia, abans d’iniciar l’activitat, es realitzarà a la sala polivalent del Club la presentació a les famílies de la jornada, que a més a més rep el suport de Turbo -marca referent en el món dels esports aquàtics- i de BonpreuEsclat Granollers -Carrer de Roma-, que col·labora amb l’esmorzar per a tots els participants.