Bon paper dels nedadores i nedadores del Club Natació Granollers que van formar part de la selecció vallesana que va participar a la Final de Delegacions, celebrada el passada els dies 18 i 19 de maig al WIN complex Esportiu Tortosa, i que va reunir un total de 943 nedadors de diferents Delegacions de Catalunya. La demarcació vallesana va aconseguir un tercer lloc en les categories infantil, júnior i absolut, i un sisè lloc en aleví i benjamí.

Per aquesta competició, la Delegació del Vallès va estar representada per 8 clubs del Vallès Oriental i Occidental: Rubí, Santa Perpètua, Europa (Sant Cugat), Parets, Caldes, SEK  de La Garriga, Pinetons de Cardedeu i CNG. Per a la Final que englobava les categories infantil, júnior i absoluta, la Delegació del Vallès va participar amb 55 nedadors, 12 d’ells del Club Natació Granollers, aconseguint aixecar el trofeu de bronze amb la seva tercera posició, compartint podi amb Tarragona, primer, i Baix Llobregat, primer. En categoria aleví i benjamí, amb 36 nedadors dels 8 clubs del Vallès, 8 dels quals eren esportistes del CNG, van aconseguir una meritòria sisena posició, en aquesta Final que va guanyar la demarcació de Girosona.

En la seva doble vessant de president del CNG i de representat de la Delegació del Vallès de la Federació Catalana de Natació, Eduard Escandell valora la participació de la Delegació com a “molt positiva des d’un punt de vista de cohesió i representació dels diferents clubs que la composen. El fet de la competició en si mateix ha de servir per veure on estem, però tot i els resultats molt bons obtinguts, no és l’objectiu principal sinó els diferents Campionats de Catalunya i d’Espanya, on es veurà realment el potencial de tots aquests esportistes i els seus clubs”. Comenta, a més a més, que era important “crear sinergies i elements motivacionals entre els diferents esportistes i clubs que composen la de Delegació i això ho hem assolit amb els diferents entrenaments conjunts, que ens anima a prosseguir en aquesta direcció. La meva opinió es que les properes trobades d’entrenament encara tindrem més motivats tant als esportistes com els entrenadors, fet que permetrà créixer a totes i tots, sent aquest el verdader objectiu”. Uns entrenaments que es van iniciar aquesta temporada, i en la que els diferents clubs de la demarcació, (SEK, Santa Perpètua, Rubí, Parets, Pinetons Cardedeu, Cerdanyola, Caldes, Badia, Sabadell, Terrassa, Europa i Granollers) s’han anat reunint per equips i categories en sessions conjuntes, i que ho seguiran fent de cara a la propera campanya.