Empatat a 11. Aquest va ser el resultat final del partit que el passat dissabte 25 de gener va enfrontar el CNG al Claret Askartza, rival directe de la 1a Divisió Estatal. Van fer taules a la piscina i també a la classificació, mantenint les posicions de 10è classificat (12 punts) pels granollerins i de 9è lloc pels bascos (13 punts).

Els de Tomas Bruder van començar dominant el partit, articulant un bon joc que els va permetre arribar al descans amb un còmode 7-4. A la represa, però, els errors en el joc granollerí van fer trontollar tant l’equip com el marcador, amb un Askartza que va aprofitar per pressionar i acabar remuntant fins a l’empat.

I de rival directe a un altre. El proper diumenge 2 de febrer (16h), els del CNG, que seguiran treballant aspectes per millorar el joc, viatgen a Màlaga, 8è classificat, també a només un punt del Granollers.

 

 

CN Granollers 11 – Azkartza 11
Parcials:
4-3, 3-1, 1-3, 3-4
Gols: Pau Schnizler (3), Josep Puig (2), Dani Lòpez (1), Oscar Cervetto (1), Todd Howard (1), Max Molnar (1), Joel Bertrán (1)  i Marc Tarrés (1).